L'Ajuntament de Porreres aconsegueix un 48% d'estalvi energètic amb la implantació de lluminàries LED a Ses Forques

04-Octubre-2022

L'Ajuntament de Porreres fa una passa més en l'eficiència energètica implantant un nou sistema d'il·luminació al Camp Municipal d'Esports aconseguint un estalvi de fins a un 48% en la factura de la llum.

L'acció ha consistit a renovar els punts de llum de les torres del camp de futbol que s'han substituït per dispositius de tecnologia led. La regidora de Medi Ambient, Miquela Bordoy, ha valorat molt positivament la inversió, i ha destacat la important disminució en el consum elèctric.

Així mateix, ha recordat que el passat any ja es va substituir l'enllumenat de l'Ajuntament per LED i que "el compromís de l'equip de govern en la millora de l'eficiència energètica en els edificis municipals és total".

El regidor d'Esports, Toni Sastre, ha declarat que amb la substitució dels llums s'ha millorat la visió en el terreny de joc, tot arribant a punts foscos que les antigues lluminàries no cobrien. "Ara, també podrem passar a regular el flux lumínic de cada torra que permetrà controlar la intensitat de la llum depenent de les necessitats de la instal·lació", explica.