La Batlessa

Benvinguts/des a la pàgina web de l'Ajuntament de Porreres

EL PI-Francisca Mora VenyÉs per a nosaltres, una gran satisfacció donar-vos a conèixer la nova pàgina web de l’Ajuntament, una finestra oberta on està disponible tota la informació municipal al servei dels ciutadans.

Vull convidar-vos, a aprofitar totes les eines que s’inclouen en la nostra web, ja que la vocació d’aquest Ajuntament és estar a la vostra disposició les vint-i-quatre hores del dia, tots els dies de l'any.

El nostre poble és un lloc acollidor i amb grans possibilitats per a veïns i visitants, i per això vull que pugueu fer ús d'aquesta pàgina web no només per informar-vos de la vida municipal i de serveis de qualsevol tipus, sinó per conèixer un poc més tota la nostra riquesa cultural, les nostres tradicions, la nostra història, les nostres festes, la nostra oferta turística, la nostra gastronomia...

Des d'aquí vull brindar-vos també la possibilitat de participar de les nostres iniciatives, de col·laborar amb els nostres projectes i de fer de la xarxa un nexe d'unió que ens acosti i que serveixi per fer-vos sentir part d'aquest poble.

M’agradaria que aquest espai continués sent una font d’informació per a tots els porrerencs i porrerenques, i especialment per als qui viuen fora del poble i els és més difícil seguir què passa a ca seva. Aquesta pàgina ha de ser també una convidada a totes les persones interessades a conèixer Porreres, una primera forma de contacte que esper que els dugui algun dia a visitar-nos i a conèixer-nos millor.

El compromís que adquirim amb aquest projecte és oferir-vos informació de manera dinàmica, dia a dia, moment a moment, per tal que els qui accediu a la web pugueu trobar-hi la informació actualitzada i amb les darreres modificacions. Progressivament s'hi aniran incorporant noves aplicacions i serveis, de manera que només amb un clic pugueu tenir l'Ajuntament a casa vostra.


Tenim grans reptes per afrontar i la vostra col·laboració és el més important. Porreres vol avançar i ho ha de fer amb l'ajut de tots els ciutadans.

Francisca Mora Veny
Batlessa de Porreres.