PREMI NACIONAL AL PROJECTE DE LA "CÒMICTECA" DEL POLICIA TUTOR

04-November-2021

La batlessa de Porreres, Xisca Mora; la regidora d'Educació, Maria Antònia Veny i el Policia Tutor, Pedro J. González, assistiren ahir a l'acte de lliurament dels Premis Nacionals de Bones Pràctiques del Programa Marc Agent Tutor pel projecte "Comicteca fomentant la lectura com a mètode i meta".

A l'acte, celebrat a Madrid, fou guardonat també el Govern de les Illes Balears amb el premi a l'excel·lència pels tallers preventius dels policies tutors de les Balears per reduir els riscos de la COVID-19. Així mateix, juntament amb el de Porreres, foren reconeguts els policies tutors dels ajuntaments d'Algaida, Sineu, Inca i Sóller.

Des de l'Ajuntament de Porreres volem donar l'enhorabona al Policia Tutor, Pedro J. González, per aquest premi i també pel pel premi autonòmic de la Conselleria de Presidència de Funció Pública i Igualtat.

Cal destacar que s'han guardonat 5 municipis més de Mallorca (Algaida, Inca, Sineu, Llubí, Sóller) i el Govern Balear d'un total de 23 projectes premiats arreu de tot l'estat espanyol.