Espais públics

Parc de n'Hereveta.

El parc públic de n'Hereveta és conegut arreu de tota l'Illa pels concerts que acull sobretot en els mesos d'estiu i especialment durant les festes de Sant Roc. 

A banda de la zona de l'escenari de les actuacions i el cafè-restaurant, el parc compta amb zones verdes i dos espais de jocs infantils. (fotos dels dos jocs)

 

Parc del Molí de n'Amengual

El parc és una zona de joc i esbarjo per als més petits ubicada a la zona de devora l'Escola Nova. Compta amb dos espais amb jocs infantils, una pels més grans i una altra pels més petits. 

 

 

Plaça d'en Mora

La plaça d'en Mora està ubicada en el carrer d'en Mora i limita amb el carrer Jaume I. Aquest espai obert compta també amb zones verdes, mobiliari urbà i jocs infantils. 

 

 

 

Sala Polivalent

La Sala polivalent està ubicada en el carrer d'en Veiet, a l'edifici de l'antic quarter de la Guàrdia Civil i anteriorment posada d'es Pagos. És un espai per a la celebració de reunions, conferències, xerrades i que sovint s'habilitat per acollir exposicions. 

Escorxador municipal

L'antic edifici de s'Escorxador acull principalment la biblioteca municipal i l'any 2015 passa a comptar també amb les dependències de la Policia Local, atès que aquest any es crea la Policia associada o mancomunada que uneix els cossos de Porreres, Montuïri i Vilafranca. L'edifici de s'Escorxador però també és utilitzat per a la celebració d'actes, activitats o exposicions ja sia per part de l'Ajuntament de Porreres, associacions o entitats o artistes particulars.

 

Aula del carrer Call

La coneguda com a aula del carrer Call, és l'espai utilitzat fins que s'estrenà l'auditori per celebrar-hi els assajos de la Banda de Música. Des d'aleshores s'utilitza també per a la celebració de reunions, trobades o activitats de diferents caires.