La batlessa torna a reclamar la finalització de la ronda al nou equip de govern del Consell de Mallorca

13-Oktober-2015

El president, Miquel Ensenyat, visità el municipi en la campanya “Repensem Mallorca”

La batlessa de Porreres, Francisca Mora, va aprofitar la visita del president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, i altres integrants del nou equip de govern del Consell de Mallorca, per reclamar-li “antigues reivindicacions pendents” i que ja va fer en la darrera visita de l’aleshores presidenta, la popular Maria Salom.

La principal petició fou la finalització de les rondes de circumval·lació des de la carretera de Vilafranca i fins a la de Palma, un projecte”que ens resoldria molts problemes de trànsit i de manteniment ja que amb tant de volum els carrers es fan malbé”. Conscient de que es tracte d’un projecte ambiciós i costós, la batlessa va proposar “fer-ho de forma plurianual i per diferents fases o trams d’execució”.

En la mateixa línia, va tornar a demanar la permuta de les rondes Estació i Illes Balears que són de titularitat municipal amb els carrers Major, Sala i avinguda Bisbe Campins que són del Consell de Mallorca. “Aquesta situació implica que l'Ajuntament ha de mantenir aquestes rondes que no haurien de ser nostres”, explica. 

En aquest sentit, la Mora recorda que fa prop més d’un any va arribar a un acord amb Carreteres segons el qual “l’Ajuntament faria millores a la ronda de s’Estació i el Consell arreglaria el carrer Major, nosaltres hem complit però ells no i com més temps passa pitjor està el carrer Major, esperem que amb aquest nou equip del Consell de Mallorca se pugui complir”.

Finalment, la batlessa va reclamar un millor manteniment per part de l’esmentat departament de Carreteres dels accessos als municipi ja que “estan molt malament i això afecta la imatge de Porreres quan s’hi arriba”.
Repensem Mallorca
El president Ensenyat va fer aquesta visita a Porreres per donar a conèixer la campanya de participació ciutadana Repensem Mallorca que presentà juntament amb el vicepresident segon, Jesús Jurado, i el conseller de Desenvolupament Local, Joan Font i altres membres dels seus equips.

Es reuniren amb els representants de tots els partits polítics amb representació municipal així com amb el teixit d’associacions i entitats del municipi per recollir les seves propostes i animar-les a participar en la campanya “Repensem Mallorca” per “construir entre tots una illa millor”.