L'AJUNTAMENT DE PORRERES SIGNA UN CONVENI DE COL·LABORACIÓ AMB "SONRISA MÉDICA" PER DONAR SUPORT LA SEVA TASCA A L'HOSPITAL DE MANACOR

16-Noviembre-2020
L'Ajuntament de Porreres signa un conveni de col·laboració amb "Sonrisa Médica" per tal de facilitar la seva estabilitat en el manteniment del programa de pallasses a l'Hospital de Manacor per la seva delicada i professional atenció als pacients i acompanyants de Porreres.

A la signatura del conveni de col·laboració hi assistiren la batlessa de Porreres, Francisca Mora, i Guillem Morlà i Marta Barrio en representació d'aquesta associació sense ànim de lucre que aquest mes de novembre arribarà amb molta il·lusió al seu 26è aniversari.

Segons indica la gerent, Marta Barrio "aquest conveni dóna resposta a la principal necessitat que tenim en aquest moment: la de poder mantenir una certa estabilitat en els programes d'acompanyament ara que la situació pandèmica no ens permet arribar a altres fonts de finançament tan importants com l'organització d'esdeveniments i les aportacions de la xarxa empresarial que enguany pateix especialment les conseqüències de la COVID-19".

L'Ajuntament de Porreres considera de gran importància fer una passa endavant per la humanització de l'entorn hospitalari, ara que la malaltia i les mesures de prevenció i seguretat ens han traslladat a un escenari de distància social considerable. És conscient que els 2.178 infants atesos al llarg del 2019 i els seus familiars necessiten aquest espai per poder fer front a la malaltia i al procés de recuperació i no han dubtat a fer extensiu aquest conveni que es mantindrà de forma recurrent per poder garantir la permanència dels pallassos d'hospital.

Microscopina i Dra. Proveta, les pallasses assignades a l'Hospital de Manacor reben la notícia amb molta alegria perquè acompanyen a pacients, acompanyants i personal sanitari cada dimarts matí i ho fan amb una sensació de gran alegria per poder aportar un temps d'esbarjo en aquests moments tan durs emocionalment.