9 h Inici de la Diada.
11.00 h Col·loqui: “¿Qui perd i qui guanya amb la Sobirania Alimentària?: Demandes de la pagesia ecològica i moviments ecosocials a Mallorca, Catalunya i el món”, a càrrec de la Xarxa per la Sobirania Alimentària a Mallorca.
Lloc: sala polivalent (carrer d’en Veiet, 17).
11.00 h Showcooking “Rawvioli de pasta de carabassa amb ricotta d’ametlla. Falafel de fava mallorquina i salsa d’herbassana”, a càrrec de Marta Terrassa de TerraBruna.
Lloc: plaça de la vila.
12.00 h Actuació dels castellers “Al·lots de Llevant”.
Lloc: plaça de la vila.
12.30 h Presentació de les Dades Estadístiques AE 2023, a càrrec del CBPAE.
Lloc: sala polivalent (carrer d’en Veiet, 17).
12.45 h Showcooking “Cruixent de xeixa amb crema d’albercoc sec de Porreres”, a càrrec de Marta Terrassa de TerraBruna.
Lloc: plaça de la vila.
13.15 h Entrega del Premi “Producte Ecològic de l’any 2024” i dels lots de productes als premiats dels sortejos.
Lloc: plaça de la vila. A continuació, actuació dels combos de l’Escola de música de Porreres.
Exposició “L’aigua, molt més que un recurs, és part del que som”. Organitza: Fons Mallorquí de Cooperació.
Lloc: carrer de l’Hospital.
Zona infantil a l’esplanada de l’església:
D’11 a 15.00 h, Ludoteca de jardí
Els restaurants del poble oferiran carn de ramaderia extensiva durant aquest dia.