Ajuntament de Porreres i Associació de Comerciants llancen una campanya per fomentar les compres al comerç local

11-Desembre-2020
L'Ajuntament de Porreres i l'Associació de Comerciants del municipi inicien a partir d'avui una campanya de reactivació de l'economia local, per tal de fomentar les compres de Nadal en els comerços i empreses de Porreres. Així, durant aquestes festes, comprar a Porreres tendrà premi, ja que es sortejaran fins a 250 vals de compra de 20 €, en una campanya finançada per l'Ajuntament de Porreres.

Per obtenir un val de compra el procediment a seguir per part del ciutadà és el següent:

En primer lloc, els interessats en participar en el sorteig, han de guardar els tiquets de compra realitzats a qualsevol comerç o empresa del municipi entre el 10 de desembre fins al 10 de gener.

En segon lloc, es posaran a disposició dels participants, paperetes on s'hi han d'indicar el nom i llinatge, el telèfon de contacte, el correu electrònic i l'edat. A cada una s'hi ha d'adjuntar un o més tiquets de compra d'algun dels comerços de la vila, realitzat entre el període indicat anteriorment, amb un valor igual o superior a 50 €.

Una persona podrà fer una o diverses participacions, però hi haurà un màxim d'1 cupó de compra per persona i sense que resulti reemborsable l'import no gastat.

Una vegada acabada la campanya, es farà un sorteig de totes les participacions rebudes, per treure les 250 primeres que compleixin els requisits i puguin ser beneficiàries dels vals de 20 € a gastar en una única compra en els comerços adherits a la campanya, que lluiran un distintiu en els seus establiments.

Una vegada revisada la documentació, es publicarà el llistat de les persones beneficiàries a les quals es farà la comunicació i entrega dels vals.

Els vals de compra es podran utilitzar als comerços del municipi que siguin de producte local o de proximitat, de venda d'aliments, roba, productes de papereria i altres vendes al petit comerç i d'alguns serveis com perruqueria. Queda exclosa la compra de tabac, així com les empreses de gran implantació nacional o internacional i les grans superfícies.