COMUNICAT CONJUNT ENTRE TOTES LES FORMACIONS AMB REPRESENTACIÓ A L’AJUNTAMENT DE PORRERES

23-Setembre-2022

Reunits tots els partits que conformam el Consistori (El Pi, Més, PP i PSOE) per unanimitat manifestam el següent:

Condemnam totes les formes de violència ocorregudes la matinada de diumenge a Porreres, en el marc d’una festa organitzada per la Unió Esportiva Porreres a ses Forques, que ens causen tant dolor. Demostram unitat i fermesa tant en la denúncia dels fets, com en la defensa dels drets de totes les parts.

En cap cas la resposta a un conflicte entre persones pot ser l’agressió, les conductes discriminatòries o el rebuig social. Davant l'escalada de violència existent vos demanam que ens posem al costat de totes les persones afectades i les seves famílies, escoltant-les i ajudant-les a reparar el patiment que han sofert i estan sofrint.

Ara, és el moment de fer una crida a la calma, la prudència i la serenor. Hem de respectar el decurs de les investigacions judicials que s’estan duent a terme, per clarificar què va passar al nostre poble, i no caure en judicis paral·lels que, tanmateix, només serviran per encendre més el foc.

Així mateix, desitjam que una vegada conclosa la investigació, es faci justícia i que entre tots/es ajudem a què aquests fets no es tornin a repetir mai més.

Totes les formacions feim una crida a la convivència i a la cohesió social, trets que sempre han definit al nostre poble. Volem continuar essent un poble unit i alegre.

El futur de Porreres només passa per conviure en pau.

El PI
Francisca Mora
Jaume Martorell
Miquela Bordoy
Gaspar Mora
Mª Antònia Veny
Toni Sastre

MÉS
Mª Rosa Juan
Tià Lliteres
Tomeu Garí

PP
Mª Agnès Sampol
Joan Obrador
Teresa Julià

PSOE
Miquel À.Veny