EL GOVERN ES COMPROMET A DONAR UNA SOLUCIÓ A LA LÍNIA PORRERES - VILAFRANCA - MANACOR EN EL NOU SERVEI DE BUS

20-Novembre-2020
El nou servei de transport públic entra en vigor dia 1 de gener i preveia la unió de Porreres amb Manacor només per Felanitx.

Porreres 20 de novembre de 2020 La batlessa de Porreres, Xisca Mora, el tinent de batle Miquel Àngel Veny i el regidor de Circulació, Jaume Martorell, s'han reunit avui amb el director general de Mobilitat, Jaume Mateu, i el gerent del Consorci de Transports Marteen Van Bemmelen, per tal d'estudiar les al.legacions que va presentar l'Ajuntament de Porreres, després de les reclamacions que ha anat femt l'equip de govern els dos darrers anys en relació amb el nou servei públic de transports de les Illes Balears que començarà a estar operatiu el vinent dia 1 de gener.

Els representants de l'Ajuntament de Porreres han donat a conèixer les inquietuts dels veinats i mostrat, una vegada més, la seva preocupació sobretot pel fet de la manca de línia directa fins a l'Hospital de Manacor.

Des de la direcció general de Mobilitat s'ha informat que a banda de la línia que anirà per Felanitx fins a Manacor, s'està estudiant l'alternativa d'afegir un servei que passi per Vilafranca, tengui aturada a aquest municipi, afavorint així l'accés al PAC i al quarter de la Guàrdia Civil, així com l'arribada fins a l'Hospital de Manacor. El servei cap a la capital de Llevant es durà a terme reordenant les línies previstes en le pla.

La batlessa de Porreres ha mostrat la seva satisfacció i ha recordat la importància de la línia de transport via Vilafranca per reduir el temps del viatge fins a la capital del Llevant i, especialment, fins a l'hospital comarcal.

El govern ha manifestat el compromís de tenir una solució abans de dia 31 de desembre de 2020.