LA CAMPANYA DE NADAL SUPOSA UN MOVIMENT ECONÒMIC DE 131.000€ ENTRE EL COMERÇ LOCAL

21-Gener-2022

L'Ajuntament de Porreres ha calculat que el moviment econòmic de la campanya  de Nadal de foment de les compres entre els comerços i empreses del municipi ha suposat un moviment econòmic de 131.000€, una xifra molt superior a la de l'any passat que arribà als 75.000€. 

Així, en el decurs d'aquestes passades festes de Nadal i Reis, es presentaren 1.876 paperetes amb tiquets de compra de 70€ de mitjana cadascuna. A aquesta quantitat que els ciutadans de Porreres han gastat al municipi, ara s'hi han de sumar els 6.000€ que l'Ajuntament de Porreres ha repartit entre els participants guanyadors del sorteig de fins a 300 vals de 20€ per comprar als mateixos comerços que han participat a la campanya.

La regidora de Comerç de l'Ajuntament de Porreres, Maria Antònia Veny, explica que "el nombre de participants i el volum de negoci ha superat qualsevol previsió i s'han presentat molts més tiquets que l'any passat". "Esteim molt satisfets perquè a banda de tots els tiquets presentats hem de pensar que hi ha gent que no ha participat en el concurs però que feu una despesa igualment en els comerços i empreses del municipi", afegeix la regidora.

Veny destaca que “és d’admirar la consciència que tenim com a poble a l'hora de donar suport als nostres comerços perquè els puguem tenir vius i actius durant molt de temps".