La campanya de vals als comerços locals ha generat un moviment econòmic de 250.000 €

16-Febrer-2023

Han participat en el sorteig més de 3.000 persones que han fet una despesa mitjana de 81 euros

S'han sortejat 400 vals de 20 euros que poden ser bescanviats fins al pròxim 20 de febrer

Per tercer any consecutiu l'àrea de Comerç de l'Ajuntament de Porreres juntament amb l'Associació de Comerciants han impulsat la campanya, "Comprar als comerços de Porreres té premi", per fomentar les compres en els comerços locals per Nadal i Reis.

S'estima que enguany s'ha generat un moviment econòmic de 250.000 € amb la participació de més de tres mil persones i 81 euros de compra de mitjana.

La regidora de Comerç, Maria Antònia Veny, ha valorat molt positivament la campanya. "Cada any el moviment econòmic que es genera en els comerços de proximitat de Porreres és major i n'estam molt contents. El nostre compromís es continuar apostant per polítiques que dinamitzin l'economia local", ha assegurat.

Així mateix, la regidora ha agraït la col·laboració dels comerços adherits i de l'Associació de Comerciants per fomentar la campanya i la bona acceptació dels porrerencs i porrerenques que hi han participat activament.

En total s'han sortejat 400 vals per un valor de 20 euros que poden ser bescanviats als comerços i establiments de Porreres fins al pròxim 20 de febrer.