LA POLICIA LOCAL ESTRENA NOVES DEPENDÈNCIES A LA CASA DE LA VILA

10-Març-2021
La Policia Local de Porreres estrena noves dependències en una nova ubicació on ha traslladat el seu centre d'operacions en el mateix edifici de la Casa de la Vila.

Pel que fa a l'atenció ciutadana, una de les principals novetats és que l'entrada es durà a terme a partir d'ara pel carrer Call, número 5, espai que acollí fa anys la Biblioteca municipal i posteriorment el departament de Serveis Socials.

El nou espai ha estat dotat de nou mobiliari i permet als agents dur a terme la seva feina en millors condicions. La batlessa de Porreres, Xisca Mora, explica que "hem habilitat aquest nou espai molt més ampli perquè la Policia Local pugui fer la seva feina en condicions i també per millorar l'atenció ciutadana i sobretot també preservar la privacitat i seguretat de denunciants, detinguts o, arribat el cas, la separació d'ambdós en espais diferents". "Per posar un exemple, ens hem trobat casos en què una víctima de violència de gènere havia d'estar en el mateix espai que l'agressor i això s'ha d'evitar", apunta Mora.

El nou espai compta amb vestuaris, dutxes, sala de reunions i oficines.