L'Ajuntament de Porreres aprova un pressupost de 4.470.000€ per a 2021

24-Març-2021
Amb els vots a favor de l'equip de govern (EL PI-PSOE) i les abstencions de PP i MÉS PER PORRERES.

La batlessa, Xisca Mora, apunta que són uns pressuposts "per no deixar ningú enrere" davant la crisi socioeconòmica causada per la Covid-19".

En la presentació explica que "és un pressupost compromès amb les necessitats del present:  dotant  dels  recursos  necessaris  per  als reptes  derivats  de  la  pandèmia,  com  són  el  foment  de  la  salut  i  la  seguretat,  la recuperació econòmica i el suport a les persones i col·lectius més vulnerables. Amb perspectiva de futur: perquè els veïns i veïnes de Porreres reclamen serveis cada vegada millors, equipaments i espais públics de primer ordre. En definitiva, un poble que continuï projectant-se al futur i invertint en si mateix, en benefici de la qualitat de vida que ofereix a tots i totes els que hi vivim".

Quant a les xifres, apuntar que la inversió pública és de 906.323,92€ destacant les millores als carrers Sala i Cerdà (605.000€) o rutes senderistes i ciclistes (434.074,01 €), entre altres. Així mateix, també cal destacar que la partida de promoció econòmica augmenta un 231 per cent.