L'Ajuntament de Porreres contracta una dinamitzadora per impulsar el projecte del Casal Jove

13-Novembre-2020
L'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Porreres posa en marxa un nou servei de dinamització juvenil , amb la finalitat de donar resposta a les necessitades del jovent del municipi amb ganes de gaudir del seu temps lliure de forma lúdica i saludable.

L'encarregada de dur a terme aquesta tasca serà Neus Guardiola, que és graduada en educació infantil i directora i monitora de temps lliure, i que ja ha treballat amb aquest tipus de projectes.

En aquests moments el projecte de dinamització es troba en la fase de recollida d'informació amb la finalitat de realitzar una anàlisi de la realitat juvenil del municipi.

"Actualment na Neus està fent feina en la recollida d’informació, programant reunions amb entitats esportives, associacions, grups de joves i centres educatius , per tal d'elaborar un full de ruta que marqui les passes a seguir del projecte de dinamització juvenil", explica Toni Sastre, el regidor de Joventut.

"Una vegada finalitzada aquesta primera part del projecte, i en la mesura en què la situació sanitària ho permeti, des del Casal de Joves, s'aniran organitzant activitats i accions recollides en les reunions prèvies i en les enquestes que posarem a disposició del jovent", assegura la dinamitzadora.

El Casal de Joves pretén ser un espai per i dels joves del municipi on aquests es sentin escoltats i les seves propostes es puguin desenvolupar a més de fomentar la participació de la comunitat jove, potenciar l'oci juvenil i donar suport a les associacions de joves.