L’AJUNTAMENT DE PORRERES INICIA EL PROJECTE DE FOMENT DE L’OCUPACIÓ CONCEDIT EN EL MARC DEL PROGRAMA «SOIB REACTIVA 2023», AMB LA CONTRACTACIÓ DE SIS PERSONES TREBALLADORES

18-Gener-2024

El passat mes de desembre, l’Ajuntament de Porreres va iniciar al projecte aprovat dins del programa «SOIB Reactiva 2023», promogut pel SOIB i que ha comptat amb el finançament del Fons Social Europeu Plus (FSE+).

El municipi de Porreres ha obtingut una subvenció de 68.986,34€, que permetrà donar feina a 6 persones treballadores, les quals estaven en situació d’atur. Les tasques es desenvoluparan per un període de 6 mesos, en els perfils professionals de auxiliars administratius, peó de brigada i peona de neteja de camins públics.

El projecte presentat per l’Ajuntament a la convocatòria inclou la contractació de 4 persones treballadores dins de la línia 1 (auxiliars administratius), dirigida a persones joves desocupades de 16 a 30 anys sense estudis superiors, i 2 persones treballadores dins la línia 2 (peó de brigada i peona de neteja de camins públics), dirigida a persones desocupades de 30 anys o més, en situació d’atur de llarga durada.