L'Ajuntament de Porreres posa en marxa horts socials al municipi

17-Març-2021
Les àrees de Benestar Social i la de Medi Ambient de l'Ajuntament de Porreres han posat en marxa els primers horts socials de Porreres, que tenen com a objectiu donar l'oportunitat de conrar un petit tros de terra a sis famílies en situació de vulnerabilitat usuàries dels Serveis Socials.

Es tracta d'un projecte que els permetrà cultivar alguns dels seus aliments però també facilitarà que es coneguin entre ells i compartir estones plegats.

Aquesta iniciativa s'ha posat en marxa en un espai cedit pel celler Mesquida Mora. A banda de cultivar l'hort i aprendre els beneficis nutricionals dels seus productes, també es treballaran valors.

La batlessa de Porreres, Xisca Mora, signà ahir el conveni de cessió dels terrenys amb Bàrbara Mesquida de Mesquida Mora. "Està comprovat que a tots ens va bé tocar terra i, en aquesta situació que vivim avui dia, pareix que ho necessitam més que mai. Els usuaris dels horts tendran l'ajuda de l'equip tècnic d'APAEMA qui els acompanyarà per dur-hi a terme pràctiques d'horticultura ecològica", explicà la batlessa.

A l'acte hi assistí el regidor de Benestar Social, Miquel Àngel Veny i el director tècnic d'APAEMA, Nofre Fullana.