LES OBRES DE RENOVACIÓ DEL CARRER SALA COMENÇARAN AL MES DE MARÇ I COSTARAN 500.000€

03-Febrer-2022

El ple de l'Ajuntament de Porreres aprovà l'adjudicació de les obres de renovació del carrer Sala, per 500.000€ a l'empresa Vitrac Obra Pública S.L. Aquest projecte ha estat finançat pel Consell de Mallorca (257.098,60 €) i la Mancomunitat Pla de Mallorca que subvenciona les despeses de canalització (245.870,75€).

Les obres tenen un termini d'execució de 4 mesos i començaran al mes de març. En aquest sentit, la batlessa de Porreres, Xisca Mora, explica que "retardam l'inici perquè les obres de millora del carrer no interfereix a les obres de reforma de l'antiga residència que ha d'acollir el centre de dia".

El carrer Sala és un dels més extensos i cèntrics del nucli urbà i uneix l'arribada des de Felanitx amb l'església, avinguda Bisbe Campins i la plaça de la Vila.

Les tasques de millora consistiran en la separació de les aigües pluvials i les residuals, el canvi d'asfalt i les voravies. "A banda de les millores funcionals i estètiques, amb aquesta obra contribuïm a tenir un municipi més sostenible amb l'aprofitament de les pluvials i també reduint la quantitat de residuals que anirà a la depuradora", apunta Mora.

Cal destacar que abans de l'inici de les obres, que començaran per la zona de la ronda d'Alcassor i pujaran en direcció a l'església, l'Ajuntament de Porreres informarà a totes les persones residents afectades sobre els detalls, calendari i desenvolupament de les obres.