MILLORES A L'APARCAMENT DEL CAMP MUNICIPAL D'ESPORTS DE PORRERES

27-Octubre-2020
Han començat les obres de millora i d'accessibilitat al pàrquing de "Ses Forques".

Les obres consisteixen a asfaltar de bell nou tota la zona, la implantació d'un sistema de canalització d'aigües pluvials, senyalitzar els espais dels aparcaments i la substitució de les reixes de la piscina municipal i de l'IES Porreres.

El regidor de Manteniment, Jaume Martorell, explica que aquestes obres "són molt necessàries perquè, a banda de posar ordre a la zona de l'aparcament, solucionam un problema d'estancament de les aigües pluvials que causa molts de problemes quan plou".

Amb l'objectiu d'entorpir el mínim possible l'ús de l'aparcament per part dels professors i personal de l'IES, els autocars dels estudiants, els usuaris de la piscina i dels que fan ús de les altres instal·lacions esportives, les actuacions es realitzaran en dues fases: en primer lloc s'executarà el tram de la zona l'IES fins a la meitat de la piscina coberta, i en segon lloc, la resta de l'aparcament.

Durant el transcurs de les obres els alumnes i personal de l'Institut accediran al centre a través de la voravia lateral de l'aparcament.

L'empresa que executa l'obra és Maties Amer, S.L.U., per un total de 77.000€ i el termini d'execució és de 2 mesos. Aquestes obres estan finançades al 100 per cent pel Consell de Mallorca en el Pla d'Obres i Serveis.