PORRERES ADJUDICA A ESTEL DE LLEVANT, ENTITAT SENSE ÀNIM DE LUCRE, EL NOU SERVEI DE NETEJA VIÀRIA

30-Setembre-2021

L'adjudicatari del contracte és Estel de Llevant, una entitat sense ànim de lucre que treballa amb la missió d'acompanyar a les persones per preservar i millorar la seva salut mental. La durada d'aquest contracte de serveis és de dos anys, prorrogables per dos més.

La regidora de Medi Ambient, Miquela Bordoy, ha explicat que "les principals novetats d'aquest nou servei de neteja viària és l'ampliació dels mitjans humans. Hem passat de dos a cinc operaris per prioritzar la retirada de residus de manera manual", en aquest sentit la regidora ha assenyalat que "no estàvem del tot satisfets amb el servei que ens donava la màquina agranadora, per això hem incrementat la plantilla d'operaris per reforçar l'agranada manual."

Així mateix, Bordoy també ha assenyalat que "amb aquest nou contracte, a part de millorar el servei de neteja, també teníem l'objectiu de dur a terme una contractació de caràcter social, per aquest motiu hem apostat per licitar un contracte reservat per centres especials d'ocupació."