Primera dinàmica del Consell d'Infants a les escoles de Porreres

29-Març-2021

En aquest primer taller participatiu, en clau de diagnòstic, vàrem voler explorar els reptes viscuts pels infants en aquesta inèdita situació de la COVID-19 i els aspectes positius que n'havien tret. Se n'ha parlat molt dels efectes en l'adultesa, però, i els nostres infants, com ho han viscut? Com es senten? i què en pensen de tot plegat?

Els tallers, dinamitzats a cinc aules diferents, varen resultar ser emotius i se'n varen desprendre reflexions ben interessants que ens ajuden a comprendre millor el món de l'infant i les seves inquietuds i expectatives. Valoracions sobre com ens hem sentit, amb tristesa, ràbia, avorriment, algunes deien, benestar...on es valoren més les abraçades, la família, el que tenim...o sobre el poble, que està més net, més buit, més unit davant les adversitats... Foren algunes de les aportacions que es feren.

Dimarts dia 30 se celebrarà la sessió amb els i les conselleres a l'Ajuntament on es posaran en comú totes les aportacions i aprofundirem en la seva reflexió.