Museu i Fons Artístic de l’Ajuntament de Porreres

Situat a l’antic edifici de l’Hospital al carrer d’Agustí Font, posseeix en l’actualitat casi 300 obres d’art entre pintura, escultura, ceràmica, dibuix i obra gràfica. Des del 1982, anualment i durant les festes de Sant Roc, es van rebent obres donades pels artistes, galeries i particulars. Malgrat això, no fou fins el 1985 quan es creà una comissió assessora i l’any posterior quedava inaugurat oficialment el Museu que durant molts anys va estar ubicat a l’edifici de l’Ajuntament de Porreres. 

A l’any 2002, la col•lecció fou traslladada a la seva ubicació actual on compta amb unes instal•lacions on hi ha el fons permanent i sales per mostres itinerants.

Aquest conjunt representa una de les més completes col•leccions d’art contemporani de prestigiosos autors nacionals i estrangers que poden contemplar-se a Mallorca, resaltant Cándido Ballester, Dionís Bennàssar, Jim Bird, Remigia Caubet, Coll Bardolet, Dalí, Macedowski, Pilar Montaner de Sureda, Pere Pujol, Riera Ferrari i Tarrassó, entre molts d’altres. El marès i la pedra, matèries bàsiques dels diversos monuments religiosos que s’alcen per tot Porreres, també són símbols identificadors del poble i han servit d’alternativa a l’estancament actual del sector agrari.

Horari del Museu:

  • Dilluns, dimecres i dijous, tancat
  • Dimarts i diumenge: d'11 a 13 hores
  • Divendres i dissabte: d'11 a 13 hores i de 18 a 20 hores (estiu de 19 a 21 hores)

Adreça: Carrer Prevere Agustí Font
Telèfon: 971- 166617